Passie

Mijn keuken is mijn passie

Koken is mijn lust en mijn leven, van allebei evenveel. Mijn vader was slager, zo’n echte ouderwetse vakman toen we nog geen kiloknallers en plofkippen hadden. En als ze er wél waren geweest, dan waren ze er bij hem niet ingekomen. De passie voor het koken heb ik van hem overgenomen. Pure liefde voor het ambachtelijke, gepast respect voor het natuurlijke, ervaren oog voor het zintuiglijke, voldoende ruimte voor het avontuurlijke: dat zijn de ingrediënten waarmee ik elk gerecht op de gewenste smaak en kwaliteit wil brengen. En omdat catering behalve het uitoefenen van culinaire creativiteit en professionele vaardigheden toch ook gewoon mensenwerk is, wil ik die passie graag met zoveel mogelijk anderen delen. Daar kan ik dan oprecht van genieten.

Passie voor mensen

Naast onze passie voor koken, hebben wij ook een passie voor mensen. Via de organisatie Compassion sponsoren wij sinds 2 jaar 5 kinderen in Bolivia.

Armoede is te verslaan, door kinderen één voor één te helpen. Door een kind via Compassion te sponsoren, geef je het onderwijs, medische hulp, emotionele en sociale groei en geestelijke vorming.

100% Twents

Wanneer je de achternaam Tukkers draagt, en je bent tussen Dinkel en Regge geboren en getogen, dan schept dat een band voor het leven. Voor mij als cateraar betekent dat een gouden kans om een gevarieerde menukaart met veel streekgebonden en seizoensgerichte producten aan te bieden. Ambachtelijk voortgebracht en met zorg door ons persoonlijk geselecteerd bij lokale helden die net als wij een pure passie voor kwaliteit hebben. Bij ons ervaart u het Twentse land op z’n allerbest. In onze keuken is de voertaal Twents, en wel 100% natuurzuiver Twents. In combinatie met de persoonlijke aanpak van ons kleinschalige team garandeert dat een authentieke smaakbeleving. Met andere woorden: als onze gerechten konden praten, dan was het met een “Tukkerse” tongval…

There are no products