Koud- en warmbuffet

Thuis uiteten

Hieronder vindt u een overzicht van onze buffetten. U kunt bij ons terecht voor zowel grotere als ook kleinere gezelschappen.

In de loop van de jaren hebben we menig buffet her en der in het Twentse land verzorgd. We zijn dan ook vertrouwd met allerlei gezelschappen, of het nu om een kapmoal gaat voor uw nieuw te bouwen huis of om een kerstreceptie op de zaak. Onze koks hebben voor elke gelegenheid een passend concept!

Koud en warm buffet

Dit jaar hebben we er wederom voor gekozen om een uitstekend basisbuffet aan te bieden. U kunt dit buffet, in overleg met ons, naar eigen wensen en budget uitbreiden.

Diëten

De koks van Tukkers Culinair hebben ruime ervaring met de bereiding van de diverse diëten: Vegetarisch, glutenvrij, lactose, etc. We kunnen ook rekening houden met diverse allergieën. Diëten worden door onze koks met de grootste mogelijke zorg afzonderlijk van uw arrangement bereidt. Deze menu’s worden afzonderlijk geserveerd. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Maatwerk

Wij bieden u de gelegenheid om a la carte uw arrangement uit te kiezen, maar u kunt ook in overleg met ons uw eigen arrangement samenstellen. Op deze manier is er met elk budget wel iets speciaals te maken. Creativiteit en kwaliteit zijn hierbij de sleutelwoorden om een succesvolle afloop te garanderen.

There are no products