Fruit op je werk

Een stuk fruit tijdens het werk heeft vele voordelen; het geeft een positieve boost om de rest van de dag aan de slag te gaan. Daarnaast helpt werkfruit mee aan een optimale gezondheid en vitaliteit van de werknemers.

Maak het je personeel daarom gemakkelijk zo’n gezond tussendoortje te pakken door “Fruit op je werk” van Tukkers Culinair neer te zetten.

Assortiment

Wij leveren genoeg stukken fruit (aangepast aan de grootte van het bedrijf) en genoeg variatie (aangepast aan het seizoen).

Wensen voor het assortiment werkfruit? Dat kunnen we natuurlijk van tevoren bespreken zodat u altijd datgene krijgt wat u verwacht.

Alleen de beste kwaliteit is bij ons goed genoeg. Het leveren van het meest verse fruit is niet genoeg! Alles gebeurt bij ons in eigen huis. Van het handmatig controleren en inpakken van het fruit tot het gratis bezorgen van onze fruitboxen en het verlenen van service.

HET ASSORTIMENT IS AANGEPAST AAN ONS BEDRIJF, HIERDOOR HEBBEN WE NOOIT TE WEINIG FRUIT EN BLIJFT ER AAN HET EIND VAN DE WERKWEEK OOK NIKS OVER.”

Voordelen werkgever

Gezonde werknemers zijn een vitaal onderdeel van het bedrijf. Door het personeel gratis werkfruit aan te bieden werk je mee aan hun gezonde eetpatroon, niet alleen tijdens het werk. Het inspireert de mensen om gezond te blijven.

Een gezonde levensstijl van het personeel zal zich belonen door hogere productiviteit en lager ziekteverzuim.

DE KOSTEN VAN FRUIT OP DE WERKVLOER ZIJN 100% AFTREKBAAR VAN DE BELASTING, INCLUSIEF DE BTW.”.

Wij maken graag een passend aanbod voor uw bedrijf!

Bezorgen

We bezorgen werkfruit in een straal van 8 km rondom Enter: Enter, Rijssen, Wierden, Almelo, Bornerbroek en Goor.

De vaste bezorgmomenten bespreken we van tevoren.

HET IS NU EEN STUK MAKKELIJKER OM TWEE STUKS FRUIT PER DAG TE ETEN, DAARDOOR VOEL IK ME FITTER TIJDENS EN NA HET WERK!”

Presentatie op de werkvloer

Wilt u ook “Fruit op je werk”? Dan bekijken we gezamenlijk waar we het fruit het beste kunnen plaatsen en of u gebruik wilt maken van onze fruitkistjes of liever gaat voor een andere presentatie. De communicatie omtrent het werkfruit kan, wanneer gewenst, volledig uitgevoerd worden in stijl van jullie organisatie.

EEN MOOIE FRUITKIST IN UW EIGEN HUISSTIJL? HET KAN ALLEMAAL !”

There are no products