Stamppotbuffet

Wat zou een Twentse cateraar zijn zonder een stamppotbuffet op z’n menukaart? Wij maken al onze producten op ambachtelijke wijze in eigen keuken, ook dat is catering op zijn Twents

Ook voor een stampotbuffet bent u bij Tukkers Culinair aan het goede adres. Alle ingredienten komen vers van het Twentse land. Stevige Twentse kost die stampot, want na gedane arbeid op het land had de Twentse boer stevige trek en moest er eten op tafel komen dat vulde en tegelijk voedzaam was. in de loop der jaren hebben we menig stampotbuffet her en der in het Twense land verzorgt.

Stevige Boerenkost

Een stamppotbuffet past bij iedere gelegenheid, zowel formeel dan wel informeel. Let op: een stamppotbuffet is wel seizoensgebonden.

Voor catering op “maat” maakt u een afspraak met Richard en aan de hand van een persoonlijk gesprek kunnen wij u een passend concept voor elke gelegenheid aan de hand doen.

Huisgemaakte erwtensoep

U zou dit buffet uit kunnen breiden met een bord overheerlijke huisgemaakte erwtensoep.

Diëten

De koks van Tukkers Culinair hebben ruime ervaring met de bereiding van de diverse diëten: Vegetarisch, glutenvrij, lactose, etc. We kunnen ook rekening houden met diverse allergieën. Diëten worden door onze koks met de grootste mogelijke zorg afzonderlijk van uw arrangement bereidt. Deze menu’s worden afzonderlijk geserveerd. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Maatwerk

Wij bieden u de gelegenheid om a la carte uw arrangement uit uit te kiezen, maar u kunt ook in overleg met ons uw eigen arrangement samenstellen, op deze manier is er met elk budget wel iets speciaals te maken. Creativiteit en kwaliteit zijn hierbij de sleutelwoorden om een succesvolle afloop te garanderen…

There are no products