Barbecue

Heerlijk zorgeloos barbecueën

 • Ambachtelijke salades, huisgemaakte sauzen en rauwkosten
 • Lekkere verse broden
 • Met echt topkwaliteit slagersvlees
 • Verse vis
 • Door ons bij u thuisbezorgd
 • Eventueel met barbecue in bruikleen
 • Geniet met het gezin van ambachtelijke vleesgerechten
 • Bestel op tijd! VOL=VOL!
Bekijk en kies hier uw pakket uit.

Uw barbecue, onze roots

De “roots” van onze onderneming liggen toch vooral in het “barbecue-cateren”. Het begon allemaal zo’n 22 jaar geleden. Toen schafte meneer Tukkers, die toen nog werkzaam was in de vleeshandel, zich twee kolen barbecues aan en begon barbecue feestjes te cateren. Door de goede kwaliteit van onze producten gecombineerd met een perfecte service breidde de onderneming zich gestaag uit. Tegenwoordig is Tukkers Culinair een bekende naam op het gebied van barbecue catering in onze Twentse regio. Eén ding is zeker: Barbecueën met Tukkers Culinair is een feest.

Diëten

De koks van Tukkers Culinair hebben ruime ervaring met de bereiding van de diverse diëten: Vegetarisch, glutenvrij, lactose, etc. We kunnen ook rekening houden met diverse allergieën. Diëten worden door onze koks met de grootste mogelijke zorg afzonderlijk van uw arrangement bereidt. Deze menu’s worden afzonderlijk geserveerd. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Maatwerk

Wij bieden u de gelegenheid om a la carte uw arrangement uit uit te kiezen, maar u kunt ook in overleg met ons uw eigen arrangement samenstellen, op deze manier is er met elk budget wel iets speciaals te maken. Creativiteit en kwaliteit zijn hierbij de sleutelwoorden om een succesvolle afloop te garanderen…

Onze werkwijze

 1. Kies een arrangement uit. (Wilt u vrijblijvend advies op maat? Neem dan contact op
 2. De prijzen kunt u vinden op onze prijslijst en onze website.
 3. U kunt dan het beste – geheel vrijblijvend – een afspraak maken met Richard.
 4. Plaats nu uw bestelling online of bel 0547 38 34 92.
 5. Let op: Bestel op tijd, want vol is vol
There are no products