Gourmet catering

Gourmet, bakplaat of partypan

Bent u op zoek naar een heerlijk menu voor de gourmet, bakplaat of partypan? Dan bent u hier op de juiste plek. Tukkers is een bekende naam op het gebied van catering in de Twentse regio. Wij kunnen heerlijke buffetten verzorgen en ook kookworkshops behoren bij ons tot te mogelijkheden, maar daar houdt het niet op. Wij verzorgen ook kleine gerechten die snel bereid kunnen worden op de gourmet, bakplaat of partypan.

Kleine exclusieve gerechten

Het betreft exclusieve gerechtjes. Kortom een smakelijk menu voor uw feestjes of partijen met gourmet, bakplaat of partypan. De goede kwaliteit van onze producten maken uw gourmet tot een echt feest. De heerlijke lekkernijen waaraan u kunt denken zijn onder andere boerensalade, ambachtelijke zalmsalade, spiesje van varkenshaas met spek, gemarineerde kalkoenfilet, mals biefstukje, baby bacon maïskolf en gamba’s met spek.

Twentse catering

Bekijk voor het hele menu onze website. Daar leest u bijvoorbeeld dat er een heerlijk Twents boerenburgertje wordt geleverd bij het menu. Heeft u interesse in onze gourmet catering en woont u in Enter, Rijssen, Wierden, Borne, Hengelo of Almelo neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt in overleg met ons uw eigen arrangement samenstellen. Wij leveren maatwerk om een succesvol etentje te garanderen.

There are no products