Catering in Twente

Al uw catering

Bij Tukkers bent u aan het juiste adres voor al uw catering. Voor elke gelegenheid kunnen wij u passende catering bieden. Heeft uw specifieke wensen, dan stellen wij het arrangement met uw samen. Het is echter ook mogelijk om de catering à la carte te laten verzorgen. Waar u ook voor kiest, genieten van onze ambachtelijke producten staat voorop. Al onze producten worden namelijk op puur ambachtelijke wijze in onze keuken bereid.

Streekgebonden producten

Als cateraar uit Twente werken wij graag met streekgebonden producten, persoonlijk geselecteerd bij lokale aanbieders. Zo werken wij met paling uit Ambt Delden, kaas uit Rijssen of asperges uit Bentelo. Wij bieden u ambachtelijke catering waar u oprecht van kan genieten en ook de prijs is eerlijk.

Bezorging in Twente

Catering is onze passie en wij delen die graag met u. Of u nou in Enter, Rijssen of Wierden woont, wij zorgen er voor dat uw gelegenheid er een wordt om nooit te vergeten. Ook bezorgen wij in Borne, Hengelo en Almelo. U kunt op onze website een idee krijgen over de verscheidenheid aan buffetten en menu’s die wij u kunnen bieden. Online bestellen (vanaf 8 personen) is mogelijk voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. Wilt u per mail of telefonische contact met ons opnemen dan is dat ook mogelijk. Wij zijn u graag van dienst voor een goed verzorgde catering.

There are no products