Buffet catering

Koud en warm buffet

De buffetten van Tukkers zijn naar eigen wensen en budget samen te stellen. Wij hebben een uitstekend basisbuffet, met gevarieerde hapjes. Deze is uit te breiden naar eigen smaak. In het basisbuffet vindt u zowel koude als warme hapjes. Bij de koude gerechten van het buffet kunt u onder andere denken aan Twentsche vleessalade, huisgemaakte rauwkostsalades, boerensalades gegarneerd met vers fruit en stokbrood met bistrosauzen en kruidenboter. Warme hapjes die wij bieden in het buffet zijn onder andere varkenshaas in champignonsaus, saté in pindasaus, een goed gevulde nasi en gebakken aardappels met spek en ui.

Diverse aanvullende specialiteiten

Het hapjesbuffet is uit te breiden met bijvoorbeeld een kindermenu, soepen of desserts. Dit zijn slechts enkelen voorbeelden, want wij bieden maatwerk bij het samenstellen van uw buffet. Bij buffetten houden wij rekening met dieetwensen, waarbij u kunt denken aan vegetarische gerechten, glutenvrije gerechten of lactosevrije gerechten. Wij houden rekening met allergieën. De gerechten worden afzonderlijk bereid en geserveerd.

Informeer vrijblijvend

U kunt op onze website inzicht krijgen in de verschillende buffetten die wij kunnen samenstellen. Informeer vooral vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij bieden u de gelegenheid om in overleg met ons uw eigen arrangement samen te stellen. Er is met elk budget iets speciaals te maken. Of u nou in Enter, Rijssen of Wierden woont, wij zorgen er voor dat uw buffet smaakt naar meer. Ook in Borne, Hengelo en Almelo kunt u gebruik maken van onze diensten.

There are no products