Barbecue catering

Een barbecue regelen ?

Het regelen van een barbecue houdt vaak niet op bij een stukje vlees. Ook de verschillende aanvullende gerechten moeten uw barbecue tot een feest maken. Daarbij heeft u natuurlijk de juiste gereedschappen nodig om onze producten naar wens te serveren. Hier wordt allemaal aan gedacht als u gebuikt maakt van de barbecue catering van Tukkers. Wij bieden verschillende arrangementen aan met kwaliteitsvlees. Natuurlijk mag de Twentse vleessalade niet ontbreken en wordt bij alle arrangementen een braadpan met gas geleverd. De braadpan wordt door ons schoongemaakt.

Catering in Twente

Tukkers is een bekende naam op het gebied van catering in de Twentse regio. Onze onderneming heeft zich steeds verder uitgebreid waardoor wij u nu ook barbecue arrangementen kunnen aanbieden. De goede kwaliteit van onze producten maken uw barbecue tot een echt feest. U kunt zorgeloos genieten van een heerlijke barbecue door de perfecte service.

Werkwijze van bestellen

Wilt u ontdekken welke arrangementen wij u kunnen bieden, bekijk dan de verschillende barbecues op onze website. Heeft u een arrangement gekozen dan kunt u de prijzen vinden op onze prijslijst. Het is natuurlijk mogelijk vrijblijvend advies te krijgen, neem dan vooral contact met ons op. Bent u er al uit, dan kunt u uw bestelling online plaatsen of bellen naar 0547 38 34 92. Wij bezorgen onder andere

in Enter, Rijssen, Wierden, Borne, Hengelo en Almelo.

There are no products